Exhibition

2018

The Untold Story, 2018.

ENG: The works will be exhibited from July 2018 until August 31st 2018 in CC 't Getouw Mol during the "Gangmakers" in collaboration with M.art.

NL: De werken hangen t.e.m. 31 augustus 2018 in CC ’t Getouw Mol tijdens de “Gangmakers” in samenwerking met M.art.

Adres: Molenhoekstraat 2, 2400 Mol (BE)

 

2017

M.art EXPOrt 4

Annual overview exhibition of M.art.

 

M.art SPACER Expo

Exhibition about the skateculture.

NL:

// Spacers // zijn de kleine afstandhouders die tussen de 2 lagers in zitten, in ieder wiel. Deze worden gebruikt in zowel de skates als steppen, waveboards en vrijwel alles wat rolt met kogellagers.

SPACER is een EXPO rond SKATECULTUUR met een reeks skategerelateerde ACTIVITEITEN van 24/11 tot 3/12 in en rond de expozaal van cc ’t Getouw.

Deze M.artexpo toont multidisciplinair werk van vier jonge regionale kunstenaars met als verbindende factor: skatecultuur. De deelnemende kunstenaars zijn Alexis Breugelmans, Ruth Mentens, Elien Lievens en Debbie van Keulen.

Tien dagen expo worden aangevuld met tal van evenementen waaronder een workshop MutsenFrutsen in de Fortysix, een ‘home video’s’ filmpjes avond van lokale skatehelden, een girlsnight met filmpjes van ‘Ryan Sheckler’, een Movienight met de film ‘Dogtown & Z-Boys’ en een workshop ‘P.I.M.P. my BACKPACK’.